KÜTÜPHANELER HAFTASI KAPSAMINDA ÖĞRENCİ VELİLERİMİZE YÖNELİK ÖDÜLLÜ FOTOĞRAF YARIŞMASI

Yarışmanın amacı,öğrenci velilerimizde kitaplar ve kütüphaneler haftası  hakkında farkındalık oluşturmak,hayal gücünü ortaya çıkarmak ve beslemek, fotoğraf sanatının ve kitap okuma kültürünün gelişmesine katkıda bulunmaktır.

Her yıl, Mart ayının son haftası  başlayan hafta tüm yurtta “Kütüphaneler haftası'' olarak kutlanmaktadır. Kitap ve insanı bütünleştireceğiniz kadrajınızda bizleri şaşırtacağınız bir hayal dünyasına davet ediyoruz sizleri. Düşünün, tasarlayın ve fotoğrafını çekin. Ödüle değer görülen fotoğraflar seçici kurul tarafından 17 Nisan Çarşamba 2024 günü açıklanacaktır.Ödüller 23 Nisan 2024 te Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında takdim edilecektir.

Yayın: 03.04.2024 - Güncelleme: 03.04.2024 16:10 - Görüntülenme: 118